×

De Rode Neuzen Toeter Tocht

Rico van der Pol en Marjan Post organiseerden dit jaar opnieuw de Rode Neuzen Toeter Tocht. In de stralende zon vertrokken meer dan 50 deelnemers in hun auto’s van de startlijn. Het bedrag dat zij samen hebben opgehaald doneren ze aan CliniClowns.

Rico van der Pol en Marjan Post, ook wel bekend als Dr.Quattro and Nurse Lollipop, komen in hun acties op voor mens of dier die ondersteuning kan gebruiken. Voor de tweede keer steunen zij met hun actie stichting CliniClowns. “Lachen is het beste medicijn en wellicht kan de zon met onze inbreng een momentje terug komen”, aldus Rico van der Pol en Marjan Post.

De Rode Neuzen Toeter Tocht bracht de deelnemers langs de mooiste plekjes van Friesland. Op verschillende locaties troffen de deelnemers lastige raadsels aan. Als ze de puzzels hadden ontrafeld, mochten ze een poging wagen de kluis bij de finish te kraken.
 


 

“De sfeer was geweldig, het enthousiasme hoog, de competitie in volle gang en er werd enorm veel gelachen. Maar het allerbelangrijkste is dat we samen een prachtig bedrag hebben opgehaald met elkaar voor de CliniClowns”, aldus de actievoerders.

De cheque werd overhandigd aan Ebel Zandhuizen, ambassadeur van de CliniClowns. 

Help mee, steun CliniClowns!

Meld je aan voor de nieuwsbrief

Geef je op met je e-mailadres en blijf op de hoogte van het laatste nieuws. Zo lees je meer over het werk van CliniClowns, acties van sponsoren en manieren om CliniClowns te steunen.

Olivier grijnst van oor tot oor

"Zodra Olivier de stem van clown Waldo hoorde, werden zijn ogen groot en brak er een glimlach door die niet meer weg ging. Ik denk dat dit het mooiste en grootste cadeau is geweest dat we Olivier hebben kunnen geven."

Maak bezoeken mogelijk!

Gun nog meer zieke kinderen bezoek van CliniClowns! Met jouw donatie maak je het mede mogelijk dat CliniClowns nog meer zieke kinderen kan laten lachen, ontspannen en genieten. Help je mee?