×

De Rotary SantaRun voor CliniClowns staat voor de deur!

Op zaterdag 17 december is het zo ver: de 4e editie van de Rotary SantaRun in Leeuwarden. Net als voorgaande jaren zijn de organisatoren ongelooflijk enthousiast.

Het Wilheminaplein kleurt kerstrood met naar verwachting bijna 1.000 Kerstmannen. De Kerstmannen worden ontvangen door de Leeuwarder burgemeester Ferd Crone en de Leeuwarder kinderburgemeester.

De run is in totaal 2,5 kilometer en gaat dwars door het centrum van Leeuwarden. Na afloop krijgen alle deelnemers een medaille én gaat een deel van de opbrengst naar CliniClowns!

Help mee, steun CliniClowns!

Superheld Reyan is klaar voor zijn operatie

Dagelijks zorgen tientallen CliniClowns door heel Nederland voor vele bijzondere momenten. Ze helpen kinderen even te ontsnappen aan de vaak pijnlijke of vervelende werkelijkheid.

Meld je aan voor de nieuwsbrief!

Doen! Geef je op met je e-mailadres en blijf op de hoogte van het laatste nieuws. Zo lees je meer over het werk van CliniClowns, acties van sponsoren en manieren om CliniClowns te steunen.

'De magie van het moment zorgt voor kippenvel'

Van schoolmeisje transformeert ze razendsnel tot prinses met glittercape. Even later kwispelt Femke als het vrolijke hondje Rakker haar klasgenootjes toe. De CliniClowns toveren Femke’s schooldag om tot een onvergetelijk feestje.