×

Deep Lounge Club Hilversum organiseert kerstborrel voor CliniClowns

De Deep Lounge Club in Hilversum organiseerde een kerstborrel ten bate van CliniClowns! Miss Dynamite en Hesdy Gerges waren mede-organisator van dit feest. Het was een zeer geslaagde avond waarop een mooi bedrag werd opgehaadl!

Op vrijdagavond 19 december vond er een gezellige kerstborrel ten bate van CliniClowns plaats bij de Deep Lounge Club Hilversum. Eigenaar Fahmi Belarbi is zeer betrokken bij CliniClowns omdat hij een kleine vriend heeft genaamd Dion 11 jr, die ontzettend kan genieten van een bezoek van de clowns. Hij gaat elk jaar met het kinderdagcentrum Onder één Dak langs bij het CliniClowns Circus en kent alle liedjes uit zijn hoofd. De moeder van Dion, Siponja, geeft ook aan dat zij zo ontzettend kan genieten als ze haar zoontje ziet ontspannen en opleven bij het Circus en dat het wat dat betreft een super geslaagde avond is geweest.
 
Ook Wereldkampioen Bellator kickbokser Miss Dynamite, oftewel Denise Kielholtz & haar man zwaargewicht kickbokser Hesdy Gerges waren mede-organisator van dit feest & kennen Dion  en zijn familie ook. Zij vonden het zeer speciaal om op deze manier CliniClowns te steunen en willen dit graag in de toekomst blijven doen. Zij hebben op deze avond het fantastische bedrag van € 1550 opgehaald!
 

Ze hebben zo veel plezier gehad met het plannen van de actie dat ze besloten hebben om elk jaar een kerstfeest & een zomerfeest te geven waarvan de opbrengst voor CliniClowns is. 

Daar zijn we ontzettend blij mee!