×

Een bloemetje voor CliniClowns

Vier meiden van het Veenlanden College verkochten bloemen voor CliniClowns. De lathyrussen, hortensias en rozen vlogen de deur uit en de actie leverde een mooi bedrag op!

Faye, Roos, Zoe en Renske hebben bloemen verkocht voor CliniClowns! Ze stonden bij de Primera, de Coop, bakkerij de Kruijf en gingen zelfs langs de deuren in het dorp.
Er was voor ieder wat wils, want ze hadden lathyrussen, hortensias en rozen. Ook hingen zij een donatiebakje op bij de statiegeldautomaat. Deze mooie actie leverde uiteindelijk 430,- euro op!

Op 16 januari hebben de meiden ook nog een presentatie gegeven op hun school, het Veenlanden College in Mijdrecht. 
Vrijwilligers Jaques en Ineke spruit kwamen kijken en vonden het super!

 

Help mee, steun CliniClowns!

Maak bezoeken mogelijk!

Gun nog meer zieke kinderen bezoek van CliniClowns! Met jouw donatie maak je het mede mogelijk dat CliniClowns nog meer zieke kinderen kan laten lachen, ontspannen en genieten. Help je mee?

'Toen ze eenmaal binnen was zag ik haar ontspannen'

De 11-jarige Wendy heeft hyper mobiliteit en een chronische darmziekte. In het CliniClowns College mag ze even alles vergeten en geniet ze van de extra gezonde pannenkoeken.

'Ze deed een dansje voor juffrouw Kees bij binnenkomst'

De zevenjarige Kyani kreeg in het CliniClowns College de volle aandacht van clown Gigi en juffrouw Kees: “Ze werd echt in het zonnetje gezet en had dikke pret! Thuis mag niet alles en in het College mocht alles even.”