×

Een feestelijke verjaardag voor Jos!

​Jos Winnubst, de overbuurman van CliniClowns Olga en Jaja, vierde in april zijn 70e verjaardag. De voormalige huisarts wilde voor zijn verjaardag geen cadeaus, maar een donatie voor CliniClowns.

“Als huisarts kan je niet altijd mensen genezen, maar troost bieden is heel erg belangrijk. De CliniClowns leveren daarbij een hele waardevolle rol.” CliniClowns Olga en Jaja, ook wel Brenda en Eveline zonder rode neus, hebben geholpen met het tellen van de donaties. Er is een prachtig bedrag van €645,00 uitgekomen. Jos heel erg bedankt voor deze mooie bijdrage!

Help mee, steun CliniClowns!

Meld je aan voor de nieuwsbrief

Geef je op met je e-mailadres en blijf op de hoogte van het laatste nieuws. Zo lees je meer over het werk van CliniClowns, acties van sponsoren en manieren om CliniClowns te steunen.

Een vliegende zebra boven het ziekenhuis

Vroemmmmmm! Pier en Polleke scheuren in hun nepbolides de kinderafdeling van het Refaja ziekenhuis in Stadskanaal op. Het wilde bochtenwerk van Pier zorgt op een haar na voor een enorme botsing tegen het bed van Rens, dat vol ligt met speelgoedautootjes.

Maak bezoeken mogelijk!

Gun nog meer zieke kinderen bezoek van CliniClowns! Met jouw donatie maak je het mede mogelijk dat CliniClowns nog meer zieke kinderen kan laten lachen, ontspannen en genieten. Help je mee?