×

Een geknipte actie!

Elke eerste woensdagmiddag van de maand komt MOYZO Kappers in actie voor CliniClowns. Op deze middag worden kinderen geknipt voor een speciaal bedrag waarvan ook een deel naar CliniClowns gaat!

Op 5 maart 2016 vond de eerste middag plaats. Tussen 13:00 en 17:00 uur werden er meerdere kinderen geknipt voor €10,00. De gehele opbrengst van deze middag gaat naar CliniClowns! De kinderen werden tijdens het knippen geëntertaind door Mister Magic, die mooie creaties met ballonnen maakt. MOYZO Kappers heel erg bedankt voor jullie geweldige actie!
 
Woensdag 6 april is de volgende knipbeurt voor CliniClowns! Kom jij ook?
 

Wil jij je ook voor CliniClowns inzetten? Zet dan je eigen actie op!

Help mee, steun CliniClowns!

Maak bezoeken mogelijk!

Gun nog meer zieke kinderen bezoek van CliniClowns! Met jouw donatie maak je het mede mogelijk dat CliniClowns nog meer zieke kinderen kan laten lachen, ontspannen en genieten. Help je mee?

Meld je aan voor de Neusflits

Doen! Geef je op met je e-mailadres en blijf op de hoogte van het laatste nieuws. Zo lees je meer over het werk van CliniClowns, acties van sponsoren en manieren om CliniClowns te steunen.

Afleiding voor held Reyan

Terwijl hij wacht op zijn operatie die over een paar uur begint, krijgt Reyan bezoek van clowns Stip en Fido. Met een act over SuperReyan die een cape nodig heeft, weten ze de spanning bij Reyan wat te temperen.