×

Een lekkere Rode Neuzen Smultocht

Op 11 december organiseerde Kinderopvang De Theepot een ‘Rode neuzen Smultocht’.  Tijdens de tocht liepen er kleine en grote clowntjes in Hillegom rond. De tocht werd georganiseerd om geld op te halen voor CliniClowns. 

Families uit Hillegom en Lisse konden zich inschrijven voor vier euro per persoon om deel te nemen aan de Smultocht. Hierdoor konden ze mee doen aan een speurtocht langs de vier opvanglocaties van kinderopvang De Theepot. Op elke locatie ontvingen de deelnemers een gerecht.

De tocht begon met het schminken van de kinderen, ze kregen een rode neus, een blauwe stip links en een groene stip rechts. Onderweg kwamen de kinderen kerstmannen in deze kleuren tegen. Bij een blauwe kerstman moesten de kinderen linksaf slaan, bij een groene rechtsaf en bij een rode rechtdoor.

Na een flink stuk gelopen te hebben, veel lekkers gegeten te hebben en gedanst hebben onder de discolichten, kregen de kinderen een leuke sneeuwbol van directielid Therésè Hoejenbos.

De Rode Neuzen Smultocht was een succes dankzij de inzet van de pedagogisch medewerkers van De Theepot en van ouders die eten klaargemaakt hebben voor de tocht. Met het deelname geld en de extra giften, werd er €350,00 opgehaald!

Heel erg bedankt voor deze leuke en lekkere actie!

Ga jij ook smullen voor CliniClowns? Of zelf iets bakken? Zet dan je eigen actie op!

Help mee, steun CliniClowns!

Maak bezoeken mogelijk!

Gun nog meer zieke kinderen bezoek van CliniClowns! Met jouw donatie maak je het mede mogelijk dat CliniClowns nog meer zieke kinderen kan laten lachen, ontspannen en genieten. Help je mee?

Meld je aan voor de Neusflits

Doen! Geef je op met je e-mailadres en blijf op de hoogte van het laatste nieuws. Zo lees je meer over het werk van CliniClowns, acties van sponsoren en manieren om CliniClowns te steunen.

Afleiding voor held Reyan

Terwijl hij wacht op zijn operatie die over een paar uur begint, krijgt Reyan bezoek van clowns Stip en Fido. Met een act over SuperReyan die een cape nodig heeft, weten ze de spanning bij Reyan wat te temperen.