×

Een mooie cheque van de VriendenLoterij

Op 2 februari 2016 mocht CliniClowns een mooie cheque van maar liefst € 284.159 van de VriendenLoterij in ontvangst nemen. De cheque werd overhandigd tijdens het Goed Geld Gala.

Het Goed Geld Gala vond plaats op 2 februari 2016. De VriendenLoterij had voor deze bijzondere avond 15 goede doelen uitgenodigd. Die avond schonk de VriendenLoterij een recordbedrag van ruim € 52,9 miljoen aan goede doelen.

De cheque werd overhandigd door managing director van de VriendenLoterij Marieke van Schai aan Barbara Hellendoorn (Directeur CliniClowns), Emeralda Duys (Fondsenwerver CliniClowns) en Frouke Visscher (Hoofd Marketing). De foto werd genomen door Roy Beusker Fotografie.

De VriendenLoterij steunt CliniClowns door middel van geoormerkte loten. Deelnemers van met deze loten hebben aangeven dat ze CliniClowns willen steunen. De helft van hun lotprijs wordt dan aan CliniClowns geschonken.

Heel erg bedankt voor deze waanzinnige cheque!

Help mee, steun CliniClowns!

Maak bezoeken mogelijk!

Gun nog meer zieke kinderen bezoek van CliniClowns! Met jouw donatie maak je het mede mogelijk dat CliniClowns nog meer zieke kinderen kan laten lachen, ontspannen en genieten. Help je mee?

Olivier grijnst van oor tot oor

"Zodra Olivier de stem van clown Waldo hoorde, werden zijn ogen groot en brak er een glimlach door die niet meer weg ging. Ik denk dat dit het mooiste en grootste cadeau is geweest dat we Olivier hebben kunnen geven."

Start een goede doelen actie!

Alle goede doelen acties, hoe klein of groot ook, zijn voor ons belangrijk. Met de opbrengsten van jouw actie maak je het mede mogelijk dat CliniClowns nog meer zieke kinderen kan laten lachen, ontspannen en genieten.