×

Een rode neus voor klantcontact!

Klant Contact Services geeft dit jaar een bijzonder relatiegeschenk weg: een glimlach! In plaats van geld uit te geven aan relatiegeschenken, doet het klantcontactcenter een donatie aan CliniClowns.

Klant Contact Services maakt graag het verschil voor mensen. In het contact met anderen laat het contactcenter graag een positieve indruk achter. Het doel is anderen gelukkig te zien, want gelukkige mensen stralen dit gevoel uit naar klanten, collega’s, familie en vrienden. Om deze reden kiest de organisatie dit jaar voor een glimlach als relatiegeschenk.

Aan al haar relaties overhandigt Klant Contact Services een rode neus. Per rode neus doneert de organisatie €25,- aan CliniClowns.

“Wij dragen CliniClowns een warm hart toe. Met dit geld brengt dit goede doel een lach op het gezicht van ieder kind en laat hen wonderlijke avonturen beleven. Dit geluk werkt aanstekelijk en daar dragen we graag aan bij!”

Draag jij CliniClowns ook een warm hart toe? Zet dan je eigen actie op!

Help mee, steun CliniClowns!

Laat zieke kinderen weer kind zijn

Gun nog meer zieke kinderen bezoek van CliniClowns! Met jouw donatie maak je het mede mogelijk dat CliniClowns nog meer zieke kinderen kan laten lachen, ontspannen en genieten. Help je mee?

Meld je aan voor de Neusflits

Doen! Geef je op met je e-mailadres en blijf op de hoogte van het laatste nieuws. Zo lees je meer over het werk van CliniClowns, acties van sponsoren en manieren om CliniClowns te steunen.

Afleiding voor held Reyan

Terwijl hij wacht op zijn operatie die over een paar uur begint, krijgt Reyan bezoek van clowns Stip en Fido. Met een act over SuperReyan die een cape nodig heeft, weten ze de spanning bij Reyan wat te temperen.