×

Eindejaarsdonatie van Stater

Amersfoort

Een paar jaar geleden heeft Stater ervoor gekozen om niet langer eindejaarsgeschenken naar klanten te sturen. Zij doneren dit bedrag aan een goed doel en dit jaar was CliniClowns een van de gelukkige!


Zowel de klanten als de medewerkers van Stater hebben kunnen kiezen uit drie goede doelen. De stemmen werden geteld en CliniClowns stond met stip op nummer een! Hierdoor mogen wij een mooie donatie van maar liefst €2.500 in ontvangst nemen. Daarnaast krijgen ook de organisaties Voedselbank Amersfoort en Humanitas Thuisadministratie Amersfoort een mooie donatie uitgereikt.

Naast deze eindejaarsdonatie steunt Stater CliniClowns ook door hun bijeenkomsten te houden in ons CliniClowns College. En door te gast te zijn bij evenementen, zoals ons Charity Diner. Stater bedankt voor jullie steun!

Stater
Stater is de onafhankelijke end to end dienstverlener voor de hypothecaire markt. Stater ondersteunt internationaal meer dan 35 hypothecaire geldverstrekkers bij de behandeling en securitisatie van hypotheekportefeuilles. Het internationale Stater Hypotheek Systeem (iSHS) behandelt bijna 1 miljoen hypothecaire leningen. Bij Stater werken ongeveer 800 medewerkers. De hoofdvestiging is in Amersfoort. Daarnaast heeft Stater een vestiging in Brussel.