×

Eline 2.0

Iets meer dan een jaar geleden fietste Eline (18) naar school toen een auto haar over het hoofd zag. Een ongeluk.  Eline hield er een hersenletsel aan over. Nu een jaar later is Eline nog niet hersteld van het ongeluk. Ze besloot een boek te schrijven over haar ervaringen en doneert de opbrengst van haar boek aan CliniClowns.

Eline miste tijdens haar herstel de verhalen van lotgenoten. “Daarom kwam ik op het idee om mijn ervaring met andere mensen te delen. Omdat ik niet meer zoveel wist van de tijd vlak na mijn ongeluk besloot ik mijn boek samen met mijn moeder te schrijven. In mijn boek lees je mijn ervaring en hoe mijn familie er mee om is gegaan. Het is heel fijn dat door het schrijven van dit boek mijn moeder en ik elkaar beter begrijpen. ”

Naast dat Eline lotgenoten wil helpen door haar ervaringen te delen, wil ze ook nog iets anders goeds doen met haar boek. Daarom gaat er een gedeelte van de opbrengsten naar CliniClowns. “Mijn tante werkt op een kinderafdeling en samen kwamen we tot de conclusie dat CliniClowns een heel mooi doel is om aan te doneren.”

CliniClown Moon ging bij Eline op bezoek om haar te bedanken voor haar hulp en haar een hart onder de riem te steken.

Wil je ook een boek van Eline kopen? Dan kan dat! Kijk dan hier voor meer informatie.

Help mee, steun CliniClowns!

Meld je aan voor de nieuwsbrief

Geef je op met je e-mailadres en blijf op de hoogte van het laatste nieuws. Zo lees je meer over het werk van CliniClowns, acties van sponsoren en manieren om CliniClowns te steunen.

Culinaire avonturen op de downpoli

“Leuke neus”, zegt Nina (5), terwijl ze op Neels rode neus duwt. Ze is op de downpoli voor controle en dat is best vervelend. Maar de tranen zijn snel gedroogd als ze ontdekt dat Cliniclowns Nop en Neel berenhonger hebben.

Maak bezoeken mogelijk!

Gun nog meer zieke kinderen bezoek van CliniClowns! Met jouw donatie maak je het mede mogelijk dat CliniClowns nog meer zieke kinderen kan laten lachen, ontspannen en genieten. Help je mee?