×

Endress+Hauser doneert 6000,- Euro aan CliniClowns

Endress+Hauser stond op de technologiebeurs de WOTS en ontving veel bezoekers. In plaats van gadgets uit te delen, doneerden zij 3 euro per geregistreerde bezoeker aan CliniClowns.

Endress+Hauser heeft tijdens de technologiebeurs de WOTS, 1834 bezoekers ontvangen op hun stand. Dit heeft 6000,- Euro opgebracht voor de actie voor CliniClowns.

“Wij zijn erg blij dat wij zo’n mooi bedrag kunnen schenken aan de stichting namens Endress+Hauser”, zegt Rob Hommersen, directeur Endress+Hauser, “Wij dragen CliniClowns een warm hart toe omdat ze zoveel betekenen voor kinderen die door een moeilijke en zware periode heen moeten door hun ziekte. Ze kunnen dan elke steun wel gebruiken.”

“Wij dragen CliniClowns een warm hart toe omdat ze zoveel betekenen voor kinderen die door een moeilijke en zware periode heen moeten door hun ziekte."

In plaats van een gadget weg te geven had Endress+Hauser vanuit maatschappelijk oogpunt en duurzaam produceren er dit jaar voor gekozen om voor elke geregistreerde bezoeker op de stand 3,- Euro te doneren aan CliniClowns als ‘relatiegeschenk’. Dit heeft veel reacties losgemaakt. 

Rob Hommersen: “Wij zijn erg blij met de vele positieve reacties die wij hebben gekregen van onze klanten. Bezoekers kwamen speciaal bij ons langs om hun badge te laten scannen tijdens de beurs. Dat is toch fantastisch.”

Endress+Hauser bedankt iedereen voor hun komst, mede dankzij hun is dit mogelijk gemaakt.

“Wij zijn geheel afhankelijk van giften en zijn erg blij met dit geweldige bedrag. Hiermee kunnen wij weer heel veel zieke kinderen weer even kind laten zijn. Samen spelen, weer even kind zijn, kan angst verminderen, pijn verlichten en emoties de ruimte geven. Ruimte om te kunnen lachen, te ontspannen, om weer op jezelf te kunnen vertrouwen. Kortom: beter voelen helpt beter worden”, zegt Dominique Knaepen, Fondsenwerver Zakelijke Markt & Acties CliniClowns. “Dit soort initiatieven vanuit het bedrijfsleven zijn dan ook zeer welkom.”

Help mee, steun CliniClowns!

Meld je aan voor de nieuwsbrief!

Doen! Geef je op met je e-mailadres en blijf op de hoogte van het laatste nieuws. Zo lees je meer over het werk van CliniClowns, acties van sponsoren en manieren om CliniClowns te steunen.

Maak bezoeken mogelijk!

Gun nog meer zieke kinderen bezoek van CliniClowns! Met jouw donatie maak je het mede mogelijk dat CliniClowns nog meer zieke kinderen kan laten lachen, ontspannen en genieten. Help je mee?

'Toen ze eenmaal binnen was zag ik haar ontspannen'

De 11-jarige Wendy heeft hyper mobiliteit en een chronische darmziekte. In het CliniClowns College mag ze even alles vergeten en geniet ze van de extra gezonde pannenkoeken.