×

Even een lach met 'Toekie en Miezemuis'

Dennis van Middendorp bracht onlangs kinderboek ‘Toekie en Miezemuis’ uit. Met het boek hoopt hij een lach op het gezicht van kinderen te krijgen. Om ook zieke en gehandicapte kinderen een lach te bezorgen, schenkt Dennis een deel van de opbrengst van het boek aan CliniClowns.

Actie voor CliniClowns.

‘Toekie en Miezemuis’ gaat over een toekan en een muis, die door veel dieren in het bos als vreemd en anders worden gezien. De dieren worden vrienden en gaan samen op pad. Na de vondst van een schatkaart beleven ze vrolijke avonturen. Ook sluiten ze vriendschappen met andere dieren, die ook 'anders' zijn.

Dennis heeft op 24-jarige leeftijd een ernstig ongeluk gehad, waardoor hij blijvend visueel beperkt is. Toch is hij niet bij de pakken neer gaan zitten. Humor en fantasie hebben hem op de been gehouden. Dat heeft hij ook in zijn boek gestopt. "Het is geweldig om te zien hoe vrolijk de kinderen van verhalen kunnen worden", aldus Dennis, "Wat is er nou mooier dan die lach en pretoogjes tijdens het (voor)lezen?"

Wat een mooi gebaar! Heel erg bedankt Dennis!

Ga jij ook aan de slag voor CliniClowns? Zet dan je eigen actie op!

Help mee, steun CliniClowns!

Maak bezoeken mogelijk!

Gun nog meer zieke kinderen bezoek van CliniClowns! Met jouw donatie maak je het mede mogelijk dat CliniClowns nog meer zieke kinderen kan laten lachen, ontspannen en genieten. Help je mee?

Meld je aan voor de Neusflits

Doen! Geef je op met je e-mailadres en blijf op de hoogte van het laatste nieuws. Zo lees je meer over het werk van CliniClowns, acties van sponsoren en manieren om CliniClowns te steunen.

Afleiding voor held Reyan

Terwijl hij wacht op zijn operatie die over een paar uur begint, krijgt Reyan bezoek van clowns Stip en Fido. Met een act over SuperReyan die een cape nodig heeft, weten ze de spanning bij Reyan wat te temperen.