×

Familiedag voor CliniClowns

Op 19 september hield onderhoudsbedrijf Onnen een familiedag. Op deze dag mocht het personeel hun families meenemen om hen zo kennis te laten maken met het onderhoudsbedrijf. Tijdens deze dag haalden ze ook nog eens geld op voor CliniClowns.

Onderhoudsbedrijf Onnen onderhoudt voornamelijk treinstellen en werkt voor de NS. Ze kozen er daarom ook voor om de familiedag bij NedTrain in Haren te houden. Vrijwilligers Renate Dey & José Gevers waren bij de dag aanwezig.  Zij hebben knuffel Toet verkocht bij het bedrijf.
 
De opbrengst van de catering werd gedoneerd aan CliniClowns. Uiteindelijk haalden ze daarmee €720 op! Onderhoudsbedrijf Onnen en Nedtrain heel erg bedankt voor deze bijdrage!

Wil jij je ook inzetten voor CliniClowns? Zet dan je eigen actie op!

Help mee, steun CliniClowns!

Maak bezoeken mogelijk!

Gun nog meer zieke kinderen bezoek van CliniClowns! Met jouw donatie maak je het mede mogelijk dat CliniClowns nog meer zieke kinderen kan laten lachen, ontspannen en genieten. Help je mee?

Afleiding voor held Reyan

Terwijl hij wacht op zijn operatie die over een paar uur begint, krijgt Reyan bezoek van clowns Stip en Fido. Met een act over SuperReyan die een cape nodig heeft, weten ze de spanning bij Reyan wat te temperen.

Start een goede doelen actie!

Alle goede doelen acties, hoe klein of groot ook, zijn voor ons belangrijk. Met de opbrengsten van jouw actie maak je het mede mogelijk dat CliniClowns nog meer zieke kinderen kan laten lachen, ontspannen en genieten.