×

Fancy Fair op de Johan Frisoschool

Vlak voor de zomervakantie organiseerde de Johan Frisoschool een Fancy Fair. Met de hulp van kinderen, ouders, grootouders en bedrijven haalden zij veel geld op voor CliniClowns.

Tijdens de weeksluiting overhandigden zij de cheque van maar liefst €2500,- aan CliniClowns. Bedankt voor dit mooie bedrag! Onze ambassadeur Cynthia Amelsbeek nam de cheque in ontvangst en speelde met 125 kinderen het Neus op Neus af spel.

Naast de mooie donatie aan CliniClowns werd een deel van de opbrengst geïnvesteerd in de eigen school. Zo kochten zij ‘pittige plus torens’ met uitdagende leermiddelen voor alle kinderen. Ook openden zij een nieuwe schoolbibliotheek, mede dankzij de Fancy Fair.  

Help mee, steun CliniClowns!

Meld je aan voor de nieuwsbrief

Doen! Geef je op met je e-mailadres en blijf op de hoogte van het laatste nieuws. Zo lees je meer over het werk van CliniClowns, acties van sponsoren en manieren om CliniClowns te steunen.

‘De sfeer die CliniClowns met zich meebrengt maakt iedereen vrolijk’

Tien jaar geleden werd de 19-jarige Mehtap Ocek geopereerd aan een ruggenmergtumor. Sindsdien is zij afhankelijk van een rolstoel, maar dat ze zich niet laat tegen houden door haar ziekte is duidelijk.

Maak bezoeken mogelijk!

Gun nog meer zieke kinderen bezoek van CliniClowns! Met jouw donatie maak je het mede mogelijk dat CliniClowns nog meer zieke kinderen kan laten lachen, ontspannen en genieten. Help je mee?