×

Fonteyn doneert een klein magisch moment

Dit jaar staan er wel hele mooie zwembaden in de knuffelhoek in Circus CliniClowns. Fonteyn Outdoor Living Mall doneert namelijk 2 zwembaden in natura aan CliniClowns!

Fonteyn is specialist in tuinmeubelen, tuinhuizen, buitenkeukens, zwembaden, spa’s, sauna’s en veranda's. Wekelijks inspireert Fonteyn facebook-fans met mogelijkheden om buiten te extra te ontspannen. Omdat dit niet voor alle kinderen in Nederland mogelijk is, wil Fonteyn 2 zwembaden doneren. Hiermee kunnen zij zieke en gehandicapte kinderen die het circus bezoeken ook even een magisch afleidingsmoment bezorgen. Bekijk de website van Fonteyn.

“Wij doen deze donatie aan CliniClowns omdat het helpen van kinderen ons en onze klanten, waarvan velen ouders zijn, erg aanspreekt. Met een donatie in natura kunnen we kinderen een echte belevenis schenken.” 

Fonteyn heel erg bedankt voor deze donatie!

Wil jij CliniClowns op een andere manier steunen? Zet dan je eigen actie op!

Help mee, steun CliniClowns!

Laat zieke kinderen weer kind zijn

Gun nog meer zieke kinderen bezoek van CliniClowns! Met jouw donatie maak je het mede mogelijk dat CliniClowns nog meer zieke kinderen kan laten lachen, ontspannen en genieten. Help je mee?

Meld je aan voor de Neusflits

Doen! Geef je op met je e-mailadres en blijf op de hoogte van het laatste nieuws. Zo lees je meer over het werk van CliniClowns, acties van sponsoren en manieren om CliniClowns te steunen.

Olivier grijnst van oor tot oor

"Zodra Olivier de stem van clown Waldo hoorde, werden zijn ogen groot en brak er een glimlach door die niet meer weg ging. Ik denk dat dit het mooiste en grootste cadeau is geweest dat we Olivier hebben kunnen geven."