×

Garage sale bij Jan en Kitty

Sommige mensen bedenken zulke simpele, maar o zulke doeltreffende acties voor CliniClowns. Zoals Jan en Kitty Koenen. Zij organiseerden een garage sale en haalden maar liefst €250 voor ons op!

'Lekker zitten en de Cliniclowns steunen!'

Op de oprit van Jan en Kitty was het uitverkoop. Voor elk was er wat wils: van plantjes en serviesgoed tot tuinbankjes. Kitty: "Ik had nog 2 posters van CliniClowns over van mijn vorige actie en die hadden we uiteraard opgehangen. Het was een super gezellige dag. En mensen die de posters zagen, hoorde ik zeggen: Ze doet het voor de CliniClowns, dan moeten we in ieder geval iets kopen!"

 

Geld voor mooie dingen

"Mijn man had een drietal tuinbankjes gemaakt van gebruikt steigerhout. Deze verkochten we voor €35 per stuk met de tekst: 'Lekker zitten en de Cliniclowns steunen!' Twee bankjes zijn verkocht en eentje hebben we zelf gehouden. Wie weet wordt dat ook nog verkocht. De overige spullen die we niet kwijtraakten, brachten we de volgende dag naar de kringloopwinkel. Zo krijgen ze toch nog een tweede kans. Ik hoop dat er van het geld weer veel mooie dingen gedaan kunnen worden!"