×

Goede Doelendag voor CliniClowns

Op 16 oktober organiseerde Basisschool Christoffel in Gendringen een Goede Doelendag. Deze dag stond in het teken van CliniClowns. Reden voor het organiseren van de dag is moeder Stella Bergevoet, die de New York Marathon loopt en daarmee geld ophaalt voor CliniClowns.

Op de dag zelf werd een boekenmarkt georganiseerd. Hier hebben ouders oude boeken voor aangeleverd en verkocht. Daarnaast werden er spullen verkocht op een kleedjesmarkt en werden er leuke activiteiten georganiseerd. Er werd maar liefst  €1850,- opgehaald!

New York Marathon Runner

De school heeft op 28 oktober het geld overhandigd aan Stella Bergevoet, die nog meer geld hoopt binnen te halen tijdens de New York Marathon.

Bassischool Christoffel en Stella Bergevoet heel erg bedankt!

Ook een dag organiseren voor CliniClowns? Stel dan je actie op!

Help mee, steun CliniClowns!

Maak bezoeken mogelijk!

Gun nog meer zieke kinderen bezoek van CliniClowns! Met jouw donatie maak je het mede mogelijk dat CliniClowns nog meer zieke kinderen kan laten lachen, ontspannen en genieten. Help je mee?

Meld je aan voor de Neusflits

Doen! Geef je op met je e-mailadres en blijf op de hoogte van het laatste nieuws. Zo lees je meer over het werk van CliniClowns, acties van sponsoren en manieren om CliniClowns te steunen.

Afleiding voor held Reyan

Terwijl hij wacht op zijn operatie die over een paar uur begint, krijgt Reyan bezoek van clowns Stip en Fido. Met een act over SuperReyan die een cape nodig heeft, weten ze de spanning bij Reyan wat te temperen.