×

Grabbelen bij Dutch Open Darts 2016

De Dutch Open Darts 2016 is het grootste open dartstoernooi van Europa en keert jaarlijks terug. Dit jaar organiseerde de Nederlandse Darts Bond het toernooi in de Bonte Wever te Assen en steunde daarmee ook CliniClowns. 

Bezoekers aan het evenement konden namelijk voor een donatie van €2,- aan CliniClowns hun naam achterlaten op een papiertje en deze deponeren in een grote ton. Uit deze ton zijn vervolgens vijf prijswinnaars getrokken.

Nederlandse Darts Bond heel erg bedankt voor deze actie!

Zet jij je ook in voor CliniClowns? Zet dan je eigen actie op!

Help mee, steun CliniClowns!

Maak bezoeken mogelijk!

Gun nog meer zieke kinderen bezoek van CliniClowns! Met jouw donatie maak je het mede mogelijk dat CliniClowns nog meer zieke kinderen kan laten lachen, ontspannen en genieten. Help je mee?

Olivier grijnst van oor tot oor

"Zodra Olivier de stem van clown Waldo hoorde, werden zijn ogen groot en brak er een glimlach door die niet meer weg ging. Ik denk dat dit het mooiste en grootste cadeau is geweest dat we Olivier hebben kunnen geven."

Start een goede doelen actie!

Alle goede doelen acties, hoe klein of groot ook, zijn voor ons belangrijk. Met de opbrengsten van jouw actie maak je het mede mogelijk dat CliniClowns nog meer zieke kinderen kan laten lachen, ontspannen en genieten.