×

Gratis doneren aan CliniClowns

De CliniClowns laten zieke kinderen lachen, ontspannen en genieten. Dit is mogelijk mede dankzij de steun van onze donateurs en sponsors. Wil jij je ook inzetten voor CliniClowns, maar niet op een financiële manier? Dat kan! Door gratis te doneren. En dat kan op allerlei manieren.

Manieren van gratis doneren

groen vinkje Verzamel statiegeldflessen en schenk de opbrengst aan CliniClowns. Kom je ook in actie?

groen vinkje Verkoop tweedehands spullen op Goedomtedelen.nl. een leuk initiatief waarop je tweedehandse spullen kunt verkopen en kopen. Bijzonder aan deze site is dat je direct een deel van je opbrengst aan een goed doel doneert.

groen vinkje Aan de (be)slag met een lach: bak lekkers en verkoop deze in je omgeving. Kom je ook in actie?

groen vinkje Organiseer een sponsorloop of andere sportieve actie. Lees meer over acties!

groen vinkje Vraag in plaats van verjaardagscadeaus een bijdrage. Meer weten over in actie komen.

groen vinkje Schaf iets aan op de website 4MORGEN. Deze website heeft afspraken met winkels als CoolBlue en Zalando. Iedere keer als jij iets koopt via 4MORGEN keren deze winkels een bedrag uit aan 4MORGEN, dat jij aan CliniClowns mag doneren.

groen vinkje Volg ons op sociale media zoals Facebook, Twitter of Instagram en deel onze berichten. Op deze manier verspreid je het goede woord en breng je CliniClowns onder de aandacht van de mensen. Zo steun je dus ook!

Er zijn dus allerlei manieren om CliniClowns te steunen, zonder dat je direct een donateur wordt. Zo kun je nog meer zieke kinderen helpen aan ontspanning en een lach van de CliniClowns. Help je mee?

Blijf op de hoogte van wat CliniClowns doet. Meld je aan!

Steunen op een andere manier

Laat zieke kinderen kind zijn

Gun nog meer zieke kinderen bezoek van CliniClowns. Dat kan met een donatie! Met jouw donatie maak je het mede mogelijk dat CliniClowns nog meer zieke kinderen kan laten lachen, ontspannen en genieten. Help je mee?

Afleiding voor held Reyan

Terwijl hij wacht op zijn operatie die over een paar uur begint, krijgt Reyan bezoek van clowns Stip en Fido. Met een act over SuperReyan die een cape nodig heeft, weten ze de spanning bij Reyan wat te temperen.

Start een goede doelen actie!

Alle goede doelen acties, hoe klein of groot ook, zijn voor ons belangrijk. Met de opbrengsten van jouw actie maak je het mede mogelijk dat CliniClowns nog meer zieke kinderen kan laten lachen, ontspannen en genieten.