×

Gratis doneren aan CliniClowns

​Met afleiding en plezier zorgen de CliniClowns dat zieke kinderen, kinderen met een beperking en mensen met dementie hun zorgen even vergeten. Dit is mogelijk mede dankzij de steun van onze donateurs en sponsors. Wil jij je ook inzetten voor CliniClowns, maar niet op een financiële manier? Gratis doneren kan op allerlei manieren.

Manieren om gratis te doneren

CliniClowns helpen kan op veel manieren. Zo ook door gratis te doneren. Lees de voorbeelden hoe jij ons kan helpen zieke kinderen, kinderen met een beperking en mensen met dementie te laten ontspannen en genieten!

Zamel oude kleding of textiel in

groen vinkje ​Je gebruikte of tweedehands kleding, textiel, schoenen en knuffels kun je inleveren in een textielcontainer of via een textielzak. Lees op de Steun ons en zamel kleding in pagina hoe jij ons kunt helpen!

Organiseer zelf iets

groen vinkje ​Of je nou met pensioen gaat, jarig bent of meedoet aan een sportief evenement. Wist je dat je er CliniClowns mee kunt steunen? Alle initiatieven, klein of groot, zijn voor ons belangrijk.

Verzamel statiegeldflessen

groen vinkje ​Verzamel statiegeldflessen en schenk de opbrengst aan CliniClowns. Maak op de Kom je ook in actie? pagina jouw actie aan en deel het met al je familie, vrienden en kennissen zodat zij jou kunnen helpen zoveel mogelijk flessen in te zamelen.

Bak iets lekkers en help ons

groen vinkje ​Aan de (be)slag met een lach? Bak iets lekkers en verkoop het in je omgeving om CliniClowns te helpen. Start een bak actie!

Start je sportieve actie

groen vinkje ​Organiseer zelf een sponsorloop of andere sportieve actie in jouw omgeving! Vraag hulp van mensen om je heen, zoals klasgenoten of collega's, en zet een mooie actie op voor CliniClowns. Start je sportieve actie!

Haal geld op voor je verjaardag

Ben je een jaartje ouder geworden en wil je dat vieren? Vraag dan in plaats van cadeaus een bijdrage voor CliniClowns.

Breng CliniClowns onder de aandacht

groen vinkje ​Volg ons op sociale media zoals Facebook, Twitter of Instagram en deel onze berichten met al je vrienden. Op deze manier verspreid je het goede woord en breng je CliniClowns ook nog eens onder de aandacht van mensen. Dat is nog eens een makkelijke manier om je bijdrage te leveren!

Kom in actie voor CliniClowns

groen vinkje ​Je kunt CliniClowns dus op allerlei manieren steunen, zonder dat je direct een donateur wordt. Zo kun je nog meer zieke kinderen, kinderen met een beperking en mensen met dementie hun zorgen even laten vergeten. Help je mee? Start dan direct jouw actie!

Blijf op de hoogte van wat CliniClowns doet. Meld je aan!

Steunen op een andere manier

Laat zieke kinderen kind zijn

Gun nog meer zieke kinderen bezoek van CliniClowns. Dat kan met een donatie! Met jouw donatie maak je het mede mogelijk dat CliniClowns nog meer zieke kinderen kan laten lachen, ontspannen en genieten. Help je mee?

Afleiding voor held Reyan

Terwijl hij wacht op zijn operatie die over een paar uur begint, krijgt Reyan bezoek van clowns Stip en Fido. Met een act over SuperReyan die een cape nodig heeft, weten ze de spanning bij Reyan wat te temperen.

Start een goede doelen actie!

Alle goede doelen acties, hoe klein of groot ook, zijn voor ons belangrijk. Met de opbrengsten van jouw actie maak je het mede mogelijk dat CliniClowns nog meer zieke kinderen kan laten lachen, ontspannen en genieten.