×

Handpoppen als verrassing voor CliniClowns Puk en Holala

Anjo verrastte CliniClowns Puk en Holala in het Maxima Medisch Centrum met een bijzonder cadeau: drie van haar eigengemaakte handpoppen! Ze wilde altijd al een handpop voor hen maken om iets extra’s te doen voor CliniClowns.

CliniClowns Puk en Holala liepen door de gangen van het Maxima Medisch Centrum in Veldhoven. Daar werden ze aangesproken door Anjo. Ze vertelde dat ze een cadeautje voor hen had. “Anjo is toen op haar fiets naar huis gegaan en kwam terug met drie van haar zelfgemaakte handpoppen. Een lieve mooie hond, een prachtige schildpad en een grappige vis”, vertelde CliniClown Puk en Holala stralend.

“Ik vind jullie werk erg waardevol en geniet elke keer als ik jullie ergens aan het werk zie”, vertelt Anjo. “Ik heb al vaak geroepen dat ik graag eens een pop zou willen maken voor een CliniClown. Dus toen ik beide clowns tegen kwam in het ziekenhuis heb ik ze impulsief aangesproken en medegedeeld dat ik een cadeautje voor hen had. Een gebaar vanuit mijn hart om twee van jullie clowns eens te verwennen.”

Bedankt Anjo voor deze creatieve gift, we zullen er vele kinderen blij mee maken!

Help mee, steun CliniClowns!

Meld je aan voor de nieuwsbrief

Geef je op met je e-mailadres en blijf op de hoogte van het laatste nieuws. Zo lees je meer over het werk van CliniClowns, acties van sponsoren en manieren om CliniClowns te steunen.

'Ze straalde als een ster'

Daniëlle is 14 jaar en heeft het Downsyndroom. Tijdens Circus CliniClowns was ze helemaal in haar element. “Tot onze grote verrassing ging Daniëlle met clown Kluts mee de circuspiste in.”

Maak bezoeken mogelijk!

Gun nog meer zieke kinderen bezoek van CliniClowns! Met jouw donatie maak je het mede mogelijk dat CliniClowns nog meer zieke kinderen kan laten lachen, ontspannen en genieten. Help je mee?