×

Help CliniClowns aan een mooie bijdrage van Cemex Trescon!

Op donderdag 4 februari 2016 wordt de winnaar van de Nationale Business Succes Award 2015 bekendgemaakt. De winnaar wordt gekozen uit tien finalisten. CliniClowns kan van 2 van deze finalisten een mooi geld bedrag gedoneerd krijgen: Cemex Trescon en HAVE Verwarmingen! CliniClowns maakt daarmee kans op €1.000, €10.000 of € 20.000!

Tijdens een feestelijk finale maakt oud-premier Jan Peter Balkenende  de winnaar bekend. De tien finalisten bestaan uit vijf ondernemingen die gekozen zijn door het publiek en vijf die geselecteerd worden door de nominatiecommissie. Naast eeuwige roem ontvangt de winnaar  een geldprijs van € 100.000,-.

Cemex Trescon

Cemex Trescon heeft besloten om, als zij de Nationale Business Succes Award winnen, deze geldprijs van € 100.000,-- aan een tiental goede doelen en ziekenhuizen te schenken, waarbij elk doel een bedrag van € 10.000,- ontvangt. De doelen die zij geselecteerd hebben, richten zich alle op het kind en daar zit ook CliniClowns bij!

Hoe kun je helpen?

SMS de tekst NBSA 5037 (let op de spatie na NBSA) naar 4422.
De stemperiode is van 10 januari 00:00 tot zaterdag 16 januari  23.59 uur

Er kan slechts 1 keer gestemd worden per telefoonnummer. Stemmen is gratis, je betaalt alleen de kosten voor het gebruik van je mobiele telefoon. Je ontvangt geen bevestiging van uw stem. Als Cemex Trescon de Nationale Business Succes Award niet wint, maar wel in de top 5 bedrijven zit die door het publiek gekozen zijn, zullen zij aan de tien goede doelen en ziekenhuizen gezamenlijk een bedrag van € 10.000,- schenken, waarbij elk doel een bedrag van € 1.000,- ontvangt.

Lunterse HAVE Verwarming

Het Lunterse HAVE Verwarming is vorig jaar uitgeroepen tot branchewinnaar van de Nationale Business Succes Award. Inmiddels is het familiebedrijf genomineerd voor de landelijke finale om zo de meest succesvolle onderneming van het jaar te worden. Eigenaar en ondernemer Harm-Jan van Veldhuizen heeft een plan: hij wil het totale bedrag van één ton doneren aan vijf goede doelen. Een van de goede doelen is CliniClowns. Bij winst ontvangen wij € 20.000!

Hoe kun je helpen?

SMS gratis: NBSA 5785 naar telefoonnummer 4422.
De stemperiode is van 10 januari 00:00 tot zaterdag 16 januari  23.59 uur

Er kan slechts 1 keer gestemd worden per telefoonnummer. Stemmen is gratis, je betaalt alleen de kosten voor het gebruik van je mobiele telefoon. Je ontvangt geen bevestiging van uw stem. Harm-Jan van Veldhuizen is enthousiast en wil zijn succes graag delen: “Met ons team willen we grote successen bereiken. Ik geloof dat succes pas echt succes is wanneer je het kunt delen, bijvoorbeeld wanneer je daar anderen mee kunt helpen. Het bekijken van de lijst met goede doelen drukt ons met de neus op de feiten: er kan zoveel worden gedaan. Daarvoor willen we ons hard maken. En daarom willen we die hoofdprijs binnenhalen met steun van duizenden betrokken mensen.”

Help mee, steun CliniClowns!

Maak bezoeken mogelijk!

Gun nog meer zieke kinderen bezoek van CliniClowns! Met jouw donatie maak je het mede mogelijk dat CliniClowns nog meer zieke kinderen kan laten lachen, ontspannen en genieten. Help je mee?

Olivier grijnst van oor tot oor

"Zodra Olivier de stem van clown Waldo hoorde, werden zijn ogen groot en brak er een glimlach door die niet meer weg ging. Ik denk dat dit het mooiste en grootste cadeau is geweest dat we Olivier hebben kunnen geven."

Start een goede doelen actie!

Alle goede doelen acties, hoe klein of groot ook, zijn voor ons belangrijk. Met de opbrengsten van jouw actie maak je het mede mogelijk dat CliniClowns nog meer zieke kinderen kan laten lachen, ontspannen en genieten.