×

Hercuton steunt CliniClowns

Toine van Leer heeft namens Hercuton een cheque ter waarde van € 500,-- overhandigd aan Cliniclowns Nederland! Deze cheque is het resultaat van het vitaliteitsprogramma “Hercuton Beweegt 2016”. 

Het doel van dit programma was om samen met collega’s de gezondheid te verbeteren én tegelijkertijd punten te verzamelen voor een van de gekozen goede doelen. Cliniclowns eindigde dit jaar met 2.215 punten op een mooie 3e plaats. Bedankt voor de sportieve inzet! 
 
 

"Wij wensen CliniClowns Nederland veel succes met het nastreven van hun ambitie om er in 2025 voor iedereen te zijn die hun nodig heeft en elke inwoner van Nederland te laten ervaren wat een magisch moment van CliniClowns betekent", aldus Hercuton.

Help mee, steun CliniClowns!

Laat zieke kinderen weer kind zijn

Gun nog meer zieke kinderen bezoek van CliniClowns! Met jouw donatie maak je het mede mogelijk dat CliniClowns nog meer zieke kinderen kan laten lachen, ontspannen en genieten. Help je mee?

Olivier grijnst van oor tot oor

"Zodra Olivier de stem van clown Waldo hoorde, werden zijn ogen groot en brak er een glimlach door die niet meer weg ging. Ik denk dat dit het mooiste en grootste cadeau is geweest dat we Olivier hebben kunnen geven."

Start een goede doelen actie!

Alle goede doelen acties, hoe klein of groot ook, zijn voor ons belangrijk. Met de opbrengsten van jouw actie maak je het mede mogelijk dat CliniClowns nog meer zieke kinderen kan laten lachen, ontspannen en genieten.