×

Hertz steunt CliniClowns met een bus en een sms-actie

De afgelopen maanden stond Hertz in het teken van CliniClowns. Om ons circus een handje te helpen stelde het autoverhuurbedrijf een prachtige bus ter beschikking voor de totale looptijd van het circus. En daar hield het niet mee op! Via een sms-actie zorgde Hertz ook voor een mooie bijdrage voor CliniClowns.

SMS-actie

In de maanden maart en april was een sms met het woord ‘FIAT’ naar 4333 goed voor een eenmalige donatie van 2 euro aan CliniClowns. De deelnemers aan deze actie steunden daarmee niet alleen het goede doel, maar maakten ook kans op een maand lang gratis rijden in een Fiat 500 second skin. Dit is een speciale uitvoering, die Hertz onlangs als eerste en enige verhuurmaatschappij in de verhuur heeft genomen.

De winnaar van de sms-actie is Ilona Kalter. Zij wint een maand gratis rijden in deze speciale Fiat 500.

Bus voor Circus CliniClowns

Maar hier eindigde het verhaal niet, want Hertz Benelux wilde nog meer doen! Voor de totale tijd van het circus stelt het verhuurbedrijf daarom een prachtige bus ter beschikking. Hiermee zijn de clowns & onze circusmedewerkers heel erg blij.

Bedankt Hertz!

Ga jij ook aan de slag voor CliniClowns? Zet dan je eigen actie op!

Help mee, steun CliniClowns!

Maak bezoeken mogelijk!

Gun nog meer zieke kinderen bezoek van CliniClowns! Met jouw donatie maak je het mede mogelijk dat CliniClowns nog meer zieke kinderen kan laten lachen, ontspannen en genieten. Help je mee?

Afleiding voor held Reyan

Terwijl hij wacht op zijn operatie die over een paar uur begint, krijgt Reyan bezoek van clowns Stip en Fido. Met een act over SuperReyan die een cape nodig heeft, weten ze de spanning bij Reyan wat te temperen.

Start een goede doelen actie!

Alle goede doelen acties, hoe klein of groot ook, zijn voor ons belangrijk. Met de opbrengsten van jouw actie maak je het mede mogelijk dat CliniClowns nog meer zieke kinderen kan laten lachen, ontspannen en genieten.