×

Het Rode Neuzen Spel: nu te koop!

De spellen van Identity Games brengen al 25 jaar vele huiskamers tot leven. Samen met ons vieren zij dit jubileum op een bijzonder mooie manier. Identity Games ontwikkelde een spel speciaal voor CliniClowns: het Rode Neuzen Spel! Het spel is vanaf nu te koop bij Intertoys. Per spel doneert Identity Games 2,50 euro aan CliniClowns.

Een lach op het gezicht

Identity Games kan zich goed identificeren met de missie van CliniClowns, want ook zij zet het kind centraal: “In alles wat wij doen staat de mens, en vooral het kind, centraal. Kinderen moeten kunnen spelen en plezier maken.” Met het Rode Neuzen Spel hoopt het bedrijf een lach op vele gezichten te toveren. “De samenwerking tussen CliniClowns en Identity Games is een goede reden om de bekende rode clownsneus het hele jaar op te zetten”, aldus Albert Meuter, oprichter van Identity Games

Het Rode Neuzen Spel is een gezellig kaartspel waarin je flink moet bluffen, opletten en de andere spelers goed in de gaten moet houden! Speel jij het binnenkort ook?

Help mee, steun CliniClowns!

Meld je aan voor de nieuwsbrief

Geef je op met je e-mailadres en blijf op de hoogte van het laatste nieuws. Zo lees je meer over het werk van CliniClowns, acties van sponsoren en manieren om CliniClowns te steunen.

Olivier grijnst van oor tot oor

"Zodra Olivier de stem van clown Waldo hoorde, werden zijn ogen groot en brak er een glimlach door die niet meer weg ging. Ik denk dat dit het mooiste en grootste cadeau is geweest dat we Olivier hebben kunnen geven."

Maak bezoeken mogelijk!

Gun nog meer zieke kinderen bezoek van CliniClowns! Met jouw donatie maak je het mede mogelijk dat CliniClowns nog meer zieke kinderen kan laten lachen, ontspannen en genieten. Help je mee?