×

Hexspoor steunt CliniClowns met ludieke actie

Het was een mooie zomer, met ook eindelijk weer wat meer op reis! Ieder jaar verzint Hexspoor een leuke actie om haar klanten een fijne zomer te wensen. Dit jaar herhaalden ze een ludieke actie voor CliniClowns: kaartjes sturen voor een donatie aan CliniClowns.
 

“Voor velen van ons is de zomer een heerlijke periode voor het ontdekken van nieuwe culturen, genieten van de omgeving en elkaar, rust of juist fysieke inspanning”, aldus Hexspoor. “Maar niet voor iedereen is dit mogelijk. Zieke en gehandicapte kinderen worden vaak geconfronteerd met hun gebreken, met wat ze níet kunnen. CliniClowns focust zich op de kwaliteiten van elk kind. Door met ze te spelen creëren ze tijdelijk een omgeving zonder beperkingen. Om die reden leveren wij deze zomer graag een bijdrage aan CliniClowns.”

Het idee

Hexspoor wilde kaartjes ontvangen van mensen die op vakantie waren. Voor elke kilometer tussen Hexspoor en de vakantiebestemmingen, doneerde Hexspoor 1 cent aan CliniClowns. "Zodat niet alleen onze klanten een fijne vakantie hebben, maar de CliniClowns ook bij de zieke kinderen een glimlach kunnen bezorgen."

De actie van Hexspoor was een groot succes. De kaartjes kwamen uit alle hoeken van de wereld. Van plekken binnen Europa, zoals Duitsland en Italië, tot plekken aan de andere kant van de wereld. 

Al deze kaartjes hebben tot een prachtig bedrag van maar liefst € 238,91 geleid. Bedankt Hexspoor voor het organiseren van deze ludieke en originele actie!

Help mee, steun CliniClowns!

Meld je aan voor de nieuwsbrief

Geef je op met je e-mailadres en blijf op de hoogte van het laatste nieuws. Zo lees je meer over het werk van CliniClowns, acties van sponsoren en manieren om CliniClowns te steunen.

'De CliniClowns waren voor ons het ziekenhuis geworden'

Daan bracht een derde deel van zijn jonge leven door in het kinderziekenhuis. Na een moedige maar oneerlijke strijd tegen kinderkanker overleed hij in juli 2016 op 14-jarige leeftijd. Voor zijn moeder zijn de momenten die Daan beleefde met de CliniClowns warme herinneringen.

Maak bezoeken mogelijk!

Gun nog meer zieke kinderen bezoek van CliniClowns! Met jouw donatie maak je het mede mogelijk dat CliniClowns nog meer zieke kinderen kan laten lachen, ontspannen en genieten. Help je mee?