×

HMS Host steunt CliniClowns

De medewerkers van HMS Host zetten zich al jaren in voor CliniClowns. Met deze steun kunnen wij kinderen die door ziekte en/of handicap beperkt worden in hun kind-zijn weer afleiding en plezier bezorgen. 

Wat houdt de sponsoring in?

Al enkele jaren leggen veel medewerkers van HMSHost iedere maand één euro opzij voor CliniClowns. Een geweldig initiatief, met groots resultaat. Samen met bijdragen van de directie resulteert dit al jaren in prachtige bedragen. Zo mocht CliniClowns de afgelopen drie jaar een cheque in ontvangst nemen van maar liefst € 10.000,-. 

Wij als organisatie beseffen ons maar al te goed dat lachen gezond is. Dat geldt voor onze medewerkers, voor onze gasten, voor iedereen. Vanuit ons werk proberen wij het gasten naar hun zin te maken. Dus ik begrijp heel goed dat CliniClowns dit ook bij zieke kinderen wil bewerkstelligen. Om die reden steunen wij CliniClowns heel graag”, vertelt Jan Willem Hilbron, General Manager van HMSHost Schiphol Airport.

Fijn om te zien dat HMSHost al jaren de stichting CliniClowns Nederland steunt. Mede door de steun van HMSHost en haar medewerkers is onze stichting in staat nog meer zieke en gehandicapte kinderen een moment van afleiding en plezier te bieden”, aldus Yvonne van den Boogaard, ambassadrice van CliniClowns.