×

In de polonaise voor CliniClowns

OBS de Koningslinde uit Vught hield tijdens carnaval een polonaiseloop voor CliniClowns. Door hun enthousiasme en inzet haalden de kinderen een enorm bedrag op met deze speciale sponsorloop.

Een maand voor de polonaiseloop gaf Dewi Spapens, ambassadeur van CliniClowns, voorlichting aan meerdere klassen van de school. In de tussenliggende weken vroegen de 200 kinderen van de Koningslinde een bijdrage voor CliniClowns aan hun familie, kennissen en buren.

De polonaiseloop bestond uit een route door de wijk waar de school in staat en vond net voor de carnavalsvakantie plaats. De school zelf was versierd met CliniClowns-vlaggetjes, er liep een moeder in een Toet-pak rond en alle kinderen waren verkleed. Ellen Bouwen, een andere ambassadeur van CliniClowns, gaf het startschot.

Bij terugkomst verzamelden alle kinderen zich in de aula en werd er een hele mooie cheque overhandigd aan Ellen. De kinderen haalden maar liefst €4505,47 euro op!
 
Wat een geweldige prestatie! OBS de Koningslinde heel erg bedankt!

Wil jij je ook voor CliniClowns inzetten? Zet dan je eigen actie op!

Help mee, steun CliniClowns!

Laat zieke kinderen weer kind zijn

Gun nog meer zieke kinderen bezoek van CliniClowns! Met jouw donatie maak je het mede mogelijk dat CliniClowns nog meer zieke kinderen kan laten lachen, ontspannen en genieten. Help je mee?

Meld je aan voor de Neusflits

Doen! Geef je op met je e-mailadres en blijf op de hoogte van het laatste nieuws. Zo lees je meer over het werk van CliniClowns, acties van sponsoren en manieren om CliniClowns te steunen.

Afleiding voor held Reyan

Terwijl hij wacht op zijn operatie die over een paar uur begint, krijgt Reyan bezoek van clowns Stip en Fido. Met een act over SuperReyan die een cape nodig heeft, weten ze de spanning bij Reyan wat te temperen.