×

Iris Kroes op bezoek bij Gouden Neus winnaar 2014

SSG Nehalennia uit Zeeland was in 2014 de winnaar van de Gouden Neus Verkiezing! Zij kregen de gouden neus uitgereikt en ontvingen een privéconcert van zangeres Iris Kroes.

Iedere actievoerder voor CliniClowns kan meedingen voor de Gouden Neus als prijs voor de leukste, mooiste, meest ludieke of creatieve actie voor CliniClowns. In 2014 kreeg SSG Nehalennia met hun flashmob voor CliniClowns meer dan 1000 stemmen!

 

Workshop

Zij kregen daarom de gouden neus uitgereikt en ontvingen een privéconcert van zangeres Iris Kroes. SSG Nehalennia vond de workshop die Iris gaf leuk. “Ze heeft iets verteld over haar loopbaan en we hebben samen gezongen.”

Help mee, steun CliniClowns!

Maak bezoeken mogelijk!

Gun nog meer zieke kinderen bezoek van CliniClowns! Met jouw donatie maak je het mede mogelijk dat CliniClowns nog meer zieke kinderen kan laten lachen, ontspannen en genieten. Help je mee?

Afleiding voor held Reyan

Terwijl hij wacht op zijn operatie die over een paar uur begint, krijgt Reyan bezoek van clowns Stip en Fido. Met een act over SuperReyan die een cape nodig heeft, weten ze de spanning bij Reyan wat te temperen.

Start een goede doelen actie!

Alle goede doelen acties, hoe klein of groot ook, zijn voor ons belangrijk. Met de opbrengsten van jouw actie maak je het mede mogelijk dat CliniClowns nog meer zieke kinderen kan laten lachen, ontspannen en genieten.