×

Jaarlijkse bijdrage van sportduikster

Janny Bosman is sinds 1995 sportduikster. Ze heeft een passie voor de onderwaterfotografie en schenkt jaarlijks de publicatievergoedingen van haar foto’s aan CliniClowns.

Ze vindt het geweldig om wat er onder de waterspiegel in Nederland leeft, zichtbaar te maken. “Men kan zich vaak niet voorstellen dat mijn foto’s onder het ‘grijze’ wateroppervlak gemaakt zijn.”

Regelmatig worden Janny’s beelden gepubliceerd in magazines over de duiksport en sportvisserij. De publicatievergoedingen voor deze foto’s wilde zij graag aan een goed doel schenken. Dat werd CliniClowns, omdat de vrolijke gezichten van zieke kinderen met CliniClowns haar echt raakten. Sindsdien schenkt ze deze vergoedingen jaarlijks aan CliniClowns.


Wil jij je ook inzetten voor CliniClowns? Zet dan je eigen actie op!

Help mee, steun CliniClowns!

Maak bezoeken mogelijk!

Gun nog meer zieke kinderen bezoek van CliniClowns! Met jouw donatie maak je het mede mogelijk dat CliniClowns nog meer zieke kinderen kan laten lachen, ontspannen en genieten. Help je mee?

Meld je aan voor de Neusflits

Doen! Geef je op met je e-mailadres en blijf op de hoogte van het laatste nieuws. Zo lees je meer over het werk van CliniClowns, acties van sponsoren en manieren om CliniClowns te steunen.

Olivier grijnst van oor tot oor

"Zodra Olivier de stem van clown Waldo hoorde, werden zijn ogen groot en brak er een glimlach door die niet meer weg ging. Ik denk dat dit het mooiste en grootste cadeau is geweest dat we Olivier hebben kunnen geven."