×

Bestel je kerstkaarten en steun CliniClowns

In de koude wintermaand december is het belangrijk om extra stil te staan bij een ander. Dat kan door het geven van net wat meer aandacht, in welke vorm dan ook. Daarom heeft Kaartje2go een speciale CliniClowns Collectie, waarmee zij het werk van CliniClowns steunt.

Verstuur daarom je kerstkaarten via Kaartje2go en bezorg je familie en vrienden een glimlach! Bestel je kerstkaarten nu met 11% korting én steun CliniClowns.

De actiecode voor 11% korting op kerstkaarten bij Kaartje2go is Clown2019

Deze code is geldig in december 2019!

Help mee, steun CliniClowns!

Maak bezoeken mogelijk!

Gun nog meer zieke kinderen bezoek van CliniClowns! Met jouw donatie maak je het mede mogelijk dat CliniClowns nog meer zieke kinderen kan laten lachen, ontspannen en genieten. Help je mee?

Olivier grijnst van oor tot oor

"Zodra Olivier de stem van clown Waldo hoorde, werden zijn ogen groot en brak er een glimlach door die niet meer weg ging. Ik denk dat dit het mooiste en grootste cadeau is geweest dat we Olivier hebben kunnen geven."

Start een goede doelen actie!

Alle goede doelen acties, hoe klein of groot ook, zijn voor ons belangrijk. Met de opbrengsten van jouw actie maak je het mede mogelijk dat CliniClowns nog meer zieke kinderen kan laten lachen, ontspannen en genieten.