×

Kaartje2go doneert 10.000 euro aan CliniClowns!

​Van ieder kaartje dat Kaartje2go verstuurde, ging een deel naar CliniClowns. Daarmee haalden zij een mooi bedrag op. Zo toverden zij dus niet alleen een glimlach op de gezichten van ontvangers, maar ook op dat van vele kinderen. 

Kaartje2go helpt CliniClowns graag een handje om zoveel mogelijk kinderen een glimlach te bezorgen, want ook zij vinden plezier erg belangrijk. “Plezier staat zelfs centraal in onze organisatie en bij de ontvangers van onze kaarten. Ook zieke en gehandicapte kinderen verdienen een lach en vrolijkheid. De afleiding en het kind-zijn zorgen voor een goed gevoel en voor minder pijn.” 

De designers hielpen graag mee door een speciale collectie CliniClowns kaarten te ontwerpen. De klanten hielpen op hun beurt door heel veel mensen blij te maken met zo’n leuke kaart. Uiteindelijk leverde deze actie maarliefst 10.000 euro op! Zo toverden zij dus niet alleen een glimlach op de gezichten van ontvangers, maar ook op dat van vele kinderen.

Ook jij kunt ook een bijdrage leveren aan het werk van CliniClowns, want deze actie loopt nog steeds! En wist je al dat er weer nieuwe kaarten aan deze collectie zijn toegevoegd? Bekijk ze hier! 

Help mee, steun CliniClowns!

Meld je aan voor de nieuwsbrief

Geef je op met je e-mailadres en blijf op de hoogte van het laatste nieuws. Zo lees je meer over het werk van CliniClowns, acties van sponsoren en manieren om CliniClowns te steunen.

Start een goede doelen actie!

Alle goede doelen acties, hoe klein of groot ook, zijn voor ons belangrijk. Met de opbrengsten van jouw actie maak je het mede mogelijk dat CliniClowns nog meer zieke kinderen kan laten lachen, ontspannen en genieten.

Maak bezoeken mogelijk!

Gun nog meer zieke kinderen bezoek van CliniClowns! Met jouw donatie maak je het mede mogelijk dat CliniClowns nog meer zieke kinderen kan laten lachen, ontspannen en genieten. Help je mee?