×

Kerstgift in plaats van kerstpakketten

​Op 18 november bracht franchiseondernemer Richard Boekhorst van Olympia Uitzendbureau Amersfoort een bezoek aan het hoofdkantoor van CliniClowns. Hij kwam met een mooie kerstgift voor CliniClowns.

Dit is het derde jaar dat Richard er voor heeft gekozen om in plaats kerstpakketten een kerstgift te doen aan een doel dat met kinderen te maken heeft. Hij koos dit jaar voor CliniClowns en bracht daarom een cheque van maar liefst €1000!
 
Wat een geweldige bijdrage! Heel erg bedankt! 

Wil jij ook een kerstgift aan CliniClowns doen? Zet dan je eigen actie op!

Help mee, steun CliniClowns!

Laat zieke kinderen weer kind zijn

Gun nog meer zieke kinderen bezoek van CliniClowns! Met jouw donatie maak je het mede mogelijk dat CliniClowns nog meer zieke kinderen kan laten lachen, ontspannen en genieten. Help je mee?

Meld je aan voor de Neusflits!

Doen! Geef je op met je e-mailadres en blijf op de hoogte van het laatste nieuws. Zo lees je meer over het werk van CliniClowns, acties van sponsoren en manieren om CliniClowns te steunen.

Olivier grijnst van oor tot oor

"Zodra Olivier de stem van clown Waldo hoorde, werden zijn ogen groot en brak er een glimlach door die niet meer weg ging. Ik denk dat dit het mooiste en grootste cadeau is geweest dat we Olivier hebben kunnen geven."