×

Kerstkaarten voor CliniClowns

Op 18 januari mocht ambassadeur Truus Peeters een hele mooie cheque van basisschool d’n Heiakker in ontvangst nemen. De kinderen van d’n Heiakker hebben namelijk een kerstkaartenactie gehouden met kaarten die ze zelf ontworpen en verkocht hebben!

"Het resultaat overtrof onze stoutste verwachtingen."

“Het resultaat overtrof onze stoutste verwachtingen”, vertelt Ellen Haazen van de ouderraad van D’n Heiakker.

Zij mocht samen met Sofie uit groep 1/2 en Fenna uit groep 8 een cheque van maar liefst € 5108,00 aanbieden aan Truus Peeters. Voor de gelegenheid hadden alle kinderen hun Cliniclowns-neus opgezet en werd er gezongen en gedanst op de speelplaats.

Alle kinderen van d’n Heiakker heel erg bedankt voor deze mooie actie! Wat mooi om te zien dat jullie je zo goed inzetten voor zieke en gehandicapte kinderen.

Zet jij je ook in voor hen? Zet dan je eigen actie op!

Help mee, steun CliniClowns!

Laat zieke kinderen weer kind zijn

Gun nog meer zieke kinderen bezoek van CliniClowns! Met jouw donatie maak je het mede mogelijk dat CliniClowns nog meer zieke kinderen kan laten lachen, ontspannen en genieten. Help je mee?

Afleiding voor held Reyan

Terwijl hij wacht op zijn operatie die over een paar uur begint, krijgt Reyan bezoek van clowns Stip en Fido. Met een act over SuperReyan die een cape nodig heeft, weten ze de spanning bij Reyan wat te temperen.

Start een goede doelen actie!

Alle goede doelen acties, hoe klein of groot ook, zijn voor ons belangrijk. Met de opbrengsten van jouw actie maak je het mede mogelijk dat CliniClowns nog meer zieke kinderen kan laten lachen, ontspannen en genieten.