×

Kinderdagverblijf Pindakaas haalt geld op met kunstwerken

De kinderen van kinderdagverblijf Pindakaas maakten mooie kunstwerken. Deze werden gedrukt op voorwerpen als bekers, muismatten en kaarten waarna ze werden verkocht. Van de opbrengst ging een deel naar CliniClowns en dit leverde een mooi bedrag op!

Al sinds de herfstvakantie waren de kinderen met de actie bezig. Ze mochten allemaal een mooi kunstwerk maken. Dit kunstwerk werd afgebeeld op de verschillende producten, die de kinderen konden verkopen via hun eigen website. Onder andere bekers, tassen, muismatjes, kaarten en broodtrommels werden bedrukt met de mooie kunstwerken van de kinderen. Echte unieke exemplaren dus!

 

In totaal zijn er 111 producten verkocht, waarvan 30% naar CliniClowns gaat. Op donderdag15 december was het zover: de officiële overhandiging van de cheque. Ambassadeur Josje Ligtenbarg kreeg in bijzijn van de kinderen en leidsters - allemaal met rode neus op - de cheque van 328,04 euro overhandigd.

Josje was ontzettend onder de indruk van alle mooie kunstwerken en het mooie bedrag!

Help mee, steun CliniClowns!

Meld je aan voor de nieuwsbrief!

Doen! Geef je op met je e-mailadres en blijf op de hoogte van het laatste nieuws. Zo lees je meer over het werk van CliniClowns, acties van sponsoren en manieren om CliniClowns te steunen.

'Toen ze eenmaal binnen was zag ik haar ontspannen'

De 11-jarige Wendy heeft hyper mobiliteit en een chronische darmziekte. In het CliniClowns College mag ze even alles vergeten en geniet ze van de extra gezonde pannenkoeken.

‘Echt een moment voor het kind’

Onder andere voor kinderen die ernstig ziek zijn en niet meer beter zullen worden, is er het Emma Thuis team. CliniClowns brengen in opdracht van dit team een bezoek bij deze kinderen thuis.