×

Klanten van Dirk doneren 47.792 euro aan CliniClowns

Voor het vierde jaar op rij organiseert supermarkt Dirk van den Broek een succesrijke statiegeldactie. De klanten van Dirk van den Broek haalden dit jaar samen € 47.792 op voor CliniClowns. “Met dit bedrag kunnen we ruim 3.000 extra kinderen bezoeken of vaker langskomen in het ziekenhuis” vertelt Coen Abbenhuis, directeur van CliniClowns. 

Samen maken de klanten van Dirk een moment van ontspanning en plezier voor ruim 3.000 kinderen mogelijk. De goede doelen coördinator, Tara van Klooster, legt namens de supermarktketen uit waarom hij CliniClowns wilt steunen. “CliniClowns doet ontzettend belangrijk werk en daar levert Dirk van den Broek graag een bijdrage aan. We faciliteren de actie in al onze supermarkten, maar uiteindelijk zijn het onze klanten die hun statiegeldbonnen schenken. Prachtig om deze cheque namens hen te mogen uitreiken.”

Tara van Klooster overhandigde in Noordwijk namens alle klanten van Dirk van den Broek de opbrengst van de statiegeldactie aan Coen Abbenhuis & Dominique Knaepen van CliniClowns. 

 

Help mee, steun CliniClowns!

Meld je aan voor de nieuwsbrief

Geef je op met je e-mailadres en blijf op de hoogte van het laatste nieuws. Zo lees je meer over het werk van CliniClowns, acties van sponsoren en manieren om CliniClowns te steunen.

Start een goede doelen actie!

Alle goede doelen acties, hoe klein of groot ook, zijn voor ons belangrijk. Met de opbrengsten van jouw actie maak je het mede mogelijk dat CliniClowns nog meer zieke kinderen kan laten lachen, ontspannen en genieten.

Maak bezoeken mogelijk!

Gun nog meer zieke kinderen bezoek van CliniClowns! Met jouw donatie maak je het mede mogelijk dat CliniClowns nog meer zieke kinderen kan laten lachen, ontspannen en genieten. Help je mee?