×

Klanten van Dirk van den Broek schenken 48.677 euro aan CliniClowns

Klanten van Dirk van den Broek doneerden in februari en maart hun statiegeldbonnen aan CliniClowns. De statiegeldactie van de supermarkt leverde dit jaar € 48.677,90 op. Directeur Dirk Marcel Huizing overhandigde vandaag – namens alle klanten - in filiaal Ter Aar de cheque aan CliniClowns Nop & Neel. Zij maakten er echt een feestje van!

CliniClowns Nop en Neel (Mirjam Molenaar en Annelie Reijs) spelen al jaren in o.a. het VUmc in Amsterdam. Mirjam: “De urgentie is echt groot als je speelt voor een ziek kind. Afleiding en plezier doen heel veel.” Annelie vult aan: “Het is zó mooi als we met spel de sfeer en energie in een kamer kunnen veranderen; lichter maken. Daadwerkelijk iets kunnen betekenen voor kinderen die pijn en tegenslag ervaren is zo ontzettend dankbaar en belangrijk.”

Marcel Huizing: “Ik vind dat CliniClowns echt iets moois brengen voor zieke kinderen en sinds dit jaar ook voor mensen met dementie. Daar levert Dirk graag een bijdrage aan. We faciliteren de actie in al onze supermarkten, maar uiteindelijk zijn het onze klanten die hun statiegeldbonnen schenken. Fantastisch om deze cheque namens hen te mogen uitreiken.”

Help mee, steun CliniClowns!

Meld je aan voor de nieuwsbrief

Geef je op met je e-mailadres en blijf op de hoogte van het laatste nieuws. Zo lees je meer over het werk van CliniClowns, acties van sponsoren en manieren om CliniClowns te steunen.

Culinaire avonturen op de downpoli

“Leuke neus”, zegt Nina (5), terwijl ze op Neels rode neus duwt. Ze is op de downpoli voor controle en dat is best vervelend. Maar de tranen zijn snel gedroogd als ze ontdekt dat Cliniclowns Nop en Neel berenhonger hebben.

Maak bezoeken mogelijk!

Gun nog meer zieke kinderen bezoek van CliniClowns! Met jouw donatie maak je het mede mogelijk dat CliniClowns nog meer zieke kinderen kan laten lachen, ontspannen en genieten. Help je mee?