×

Kleurige run voor CliniClowns

Dit jaar heeft Kim Nijhoff met 3 vriendinnen de Color Run gelopen. Met deze kleurrijke run van 5 kilometer al een hele prestatie, maar daarnaast hebben ze ook € 624,10 opgehaald voor CliniClowns!

‘’Hierdoor weet ik als geen ander hoe belangrijk het is om je eigen CliniClowns om je heen te hebben als je ziek bent.''

Kim startte deze actie door een bucketlist. Ze is namelijk zelf een aantal jaren behandeld in het LUMC: ‘’Hierdoor weet ik als geen ander hoe belangrijk het is om je eigen CliniClowns om je heen te hebben als je ziek bent. Nu ik geen behandelingen meer heb vond ik het een mooi idee om een bucketlist te maken waarbij de mensen om me heen iets invullen wat ze graag willen doen maar niet aan toekomen. Dan moet ik die samen met hun uitvoeren. Een soort inhaaljaar met dingen die ik normaal nooit zou doen’’.

Zelf wilde ze altijd al graag de Color Run lopen, omdat het vijf jaar geleden is dat haar behandelingen startte en ze dit een enorm streven vond. Een aantal van haar vriendinnen vonden het zo gaaf, dat ze haar wilde steunen.
 
Om hun feest compleet te maken, heeft Kim de CliniClowns verbonden aan haar doel: ‘’Om ons te motiveren en omdat ik dus weet hoe belangrijk werk jullie doen. Deze vriendinnen zijn een paar van mijn eigen CliniClowns. Toppers toch?!’’
 
Bedankt voor deze mooie, kleurige actie!