×

Koken voor het goede doel

Wouter Faber is kok bij restaurant Vrienden van Marktzicht in Hoofddorp. Samen met een aantal gerenommeerde koks heeft hij een diner georganiseerd waarvan de hele opbrengst naar CliniClowns gaat. Het diner vond plaats op 1 februari 2016 en bestond uit 6 gangen.

"We wilden iets doen voor hen die het goed kunnen gebruiken en zo even hun zorgen kunnen vergeten."

Het idee voor een diner kwam van Wouter zelf. “De meeste van ons, organisatoren en vrijwilligers, zijn zelf ouders. We wilden iets doen voor hen die het goed kunnen gebruiken en zo even hun zorgen kunnen vergeten. Wij willen ons niet beperken tot 1 bepaalde groep maar voor alle kinderen iets betekenen. Daarom werd CliniClowns onze muze voor het diner.”

Koken voor CliniClowns.

Hij richtte vorig jaar de facebookpagina Culinaire inspiratie op. Inmiddels is deze pagina uitgegroeid tot een netwerk van koks van over de hele wereld en een meeting-point om creaties te tonen en inspiratie op te doen voor in eigen keuken. Via dit netwerk lukte het hem om 6 topchefs bereid te vinden om te koken.

Harry Kleywegt is ambassadeur van CliniClowns en was bij het diner aanwezig. "Ik vind het ontzettend bijzonder en heel waardevol dat een ondernemer zo'n inititief voor CliniClowns organiseerd."

Aan het einde van de avond mocht hij heeft een cheque van € 9.060 in ontvangst nemen. Deze is later bijgesteld naar het uiteindelijke bedrag van € 9.700. Door het enthousiasme van de koks, leveranciers, en sponsoren werd dit gehele bedrag gedoneerd aan CliniClowns! Wat een enorm bedag! Heel erg bedankt voor dit initiatief Wouter Faber.

FoodReporter was ook bij het diner aanwezig en maakte er een mooie reportage van.

Wil jij CliniClowns op een andere manier steunen? Zet dan je eigen actie op!

Help mee, steun CliniClowns!

Laat zieke kinderen weer kind zijn

Gun nog meer zieke kinderen bezoek van CliniClowns! Met jouw donatie maak je het mede mogelijk dat CliniClowns nog meer zieke kinderen kan laten lachen, ontspannen en genieten. Help je mee?

Olivier grijnst van oor tot oor

"Zodra Olivier de stem van clown Waldo hoorde, werden zijn ogen groot en brak er een glimlach door die niet meer weg ging. Ik denk dat dit het mooiste en grootste cadeau is geweest dat we Olivier hebben kunnen geven."

Start een goede doelen actie!

Alle goede doelen acties, hoe klein of groot ook, zijn voor ons belangrijk. Met de opbrengsten van jouw actie maak je het mede mogelijk dat CliniClowns nog meer zieke kinderen kan laten lachen, ontspannen en genieten.