×

Ladies Day voor CliniClowns!

Zaterdag 3 september was het weer Ladies Day op Tennisvereniging Oud-Beijerland. Het was een sportieve en gezellige dag, waarop van alles te beleven was. En dat alles ten goede van CliniClowns!

De dag werd geopend met een lekker glaasje prosecco, uitgedeeld door mascotte Toet. Toen de glazen leeg waren was het tijd voor een goede warming up, waarna er serieus getennisd kon worden. Verdeeld over twee poules werd er 3 keer 40 minuten gedubbeld. Mede dankzij het heerlijke weer was dit sportieve onderdeel van de dag een groot succes. 


 

Tussen de speelrondes door konden de bezoekers genieten van een smoothie, hun nagels laten doen of een kijkje nemen bij de sieraden stands. Alles om CliniClowns te sponsoren!

 

Toen alle sets gespeeld waren, was er een buffet, gevolgd door een modeshow en een bingospelletje. En alsof er nog niet genoeg gesport was, werd de dag met veel enthousiasme afgesloten op de dansvloer.

 

Uiteindelijk leverde deze dag maar liefst €528,- op voor CliniClowns. Daar zijn de organisatoren erg trots op, en dat mag ook wel!

Help mee, steun CliniClowns!

Meld je aan voor de nieuwsbrief

Doen! Geef je op met je e-mailadres en blijf op de hoogte van het laatste nieuws. Zo lees je meer over het werk van CliniClowns, acties van sponsoren en manieren om CliniClowns te steunen.

'Die neus is echt zijn ding'

Rik is 10 jaar en heeft het Downsyndroom. Hij kent de CliniClowns al langere tijd en is groot fan van de rode neus. In het CliniClowns College kon hij helemaal op zijn niveau genieten.

'Lachen is het beste medicijn'

De 8-jarige Turan krijgt geregeld CliniClowns op bezoek. Hij weet dan ook al precies wat hij wil worden als hij later groot is: CliniClown! Vorige week mocht hij meelopen met clowns Moon en Fief.