×

Leuke actie! Creatief met Babybel

Wat een leuke actie van Babybel! Voor elk figuurtje dat jij maakt met de rode was die om Babybel heen zit, doneert Babybel €1,- aan CliniClowns. En heb je even geen creatieve inspiratie? Geeft niets, want met 1 druk op een knop op de actiesite kun je Babybel alsnog €1 laten doneren.

Maar dat is nog niet alles, want Babybel maakt van het origineelste figuurtje een echte SuperKnuffel: een knuffel met superkrachten waarmee CliniClowns zieke kinderen verrassen.

Ga dus snel aan de slag met een lach en laat je creativiteit in de vrije loop! Óf druk op de knop 'Babybel doneert direct' om Babybel €1,- te laten doneren!

Waarom steunt Babybel CliniClowns?

Deze actie loopt tot 28/08/2015. Schroom niet, neus vooral even op de actiesite van Babybel: www.babybel.nl/cliniclowns

Babybel vindt plezier maken erg belangrijk. Helaas is dat niet voor iedereen even makkelijk. Daarom steunt Babybel CliniClowns. CliniClowns spelen met zieke en gehandicapte kinderen om zo hun kwaliteit van leven te bevorderen zodat ze weer even kind kunnen zijn.

Mooie verhalen, foto's en filmpjes van anderen

Blog van Bonnie

Bonnie organiseerde een heerlijke knutselmiddag. Dat de kinderen er veel plezier in hadden kun je wel aan de leuke foto's en het filmpje op haar blog!

Blog van Margje

Ook bij Margje was het een groot feest om te knutselen met Babybel. En heb je na het knutselen een verzameling Babybel kaasjes (zonder was) over? Margje weet er raad mee!

Blog van Sofie en Jorrit

Jorrit en Sofie laten in een filmpje zien welke leuke dingen je kunt maken met de was van de Babybels!