×

Luxaflex Nederland bedankt!

Op 10 december overhandigde Silvia Jagtenberg van Luxaflex Nederland een cheque aan Marion van Wijngaarden, ambassadrice van CliniClowns. De cheque is het gevolg van een kerstactie, die Luxaflex Nederland voor CliniClowns hield.

LuxaFlex Nederland donatie aan CliniClowns.

Voor de kerstactie heeft Luxaflex Nederland de “traditionele” eindejaarsgeschenken voor hun relaties vervangen door een donatie aan CliniClowns. Er werd maar liefst € 5.000,- gedoneerd!
 
Luxaflex Nederland heel erg bedankt voor deze prachtige donatie! 
 

Wil jij ook iets voor CliniClowns kunnen betekenen? Zet dan je eigen actie op!

Help mee, steun CliniClowns!

Laat zieke kinderen weer kind zijn

Gun nog meer zieke kinderen bezoek van CliniClowns! Met jouw donatie maak je het mede mogelijk dat CliniClowns nog meer zieke kinderen kan laten lachen, ontspannen en genieten. Help je mee?

Meld je aan voor de Neusflits

Doen! Geef je op met je e-mailadres en blijf op de hoogte van het laatste nieuws. Zo lees je meer over het werk van CliniClowns, acties van sponsoren en manieren om CliniClowns te steunen.

Olivier grijnst van oor tot oor

"Zodra Olivier de stem van clown Waldo hoorde, werden zijn ogen groot en brak er een glimlach door die niet meer weg ging. Ik denk dat dit het mooiste en grootste cadeau is geweest dat we Olivier hebben kunnen geven."