×

Maak je op voor een Total pitstop!

In de koude wintermaand december is het belangrijk om extra stil te staan bij een ander. Dat vindt Total Nederland N.V. ook! Daarom staat CliniClowns in december centraal bij Total en probeert Total zoveel mogelijk Toet-sleutelhangers te verkopen op hun tankstations.

Maak je daarom op voor een Total pitstop, want alleen in december zijn deze geweldige Toet-sleutelhangers verkrijgbaar in de shops van de Total tankstations*. Voor slechts €3,95 per stuk heb je een leuke sleutelhanger en steun je daarbij ook nog eens de CliniClowns. 

En kom je niet langs Total? Dan kun je de sleutelhangers (alleen per drie stuks) bestellen in onze webshop.

Wij zijn blij met deze actie van onze partner Total!

Help mee, steun CliniClowns!

Laat zieke kinderen weer kind zijn!

Gun nog meer zieke kinderen bezoek van CliniClowns! Met jouw donatie maak je het mede mogelijk dat CliniClowns nog meer zieke kinderen kan laten lachen, ontspannen en genieten. Help je mee?

Olivier grijnst van oor tot oor

"Zodra Olivier de stem van clown Waldo hoorde, werden zijn ogen groot en brak er een glimlach door die niet meer weg ging. Ik denk dat dit het mooiste en grootste cadeau is geweest dat we Olivier hebben kunnen geven."

Start een goede doelen actie!

Alle goede doelen acties, hoe klein of groot ook, zijn voor ons belangrijk. Met de opbrengsten van jouw actie maak je het mede mogelijk dat CliniClowns nog meer zieke kinderen kan laten lachen, ontspannen en genieten.