×

Maandelijkse bijdrage van de Fotodoosch

​De Fotodoosch zorgt sinds 2 jaar voor vele lachsalvo's op feesten en partijen. De foto’s die gemaakt worden, zijn mooie herinneringen aan mooie tijden. Om ook de lachsalvo’s naar plekken te brengen die niet zo voor de hand liggen, zoals het ziekenhuis, steunt de Fotodoosch CliniClowns met een maandelijkse bijdrage.

Van elke Fotodoosch die verhuurd wordt, gaat een bijdrage naar CliniClowns. Daarnaast is er jaarlijks een Fotodoosch aanwezig op de vrijwilligersdag van CliniClowns. Zo trakteren ze de vrijwilligers van CliniClowns ook op een lach!
 
De Fotodoosch heel erg bedankt voor deze bijdrage!

Draag jij CliniClowns ook een warm hart toe? Zet dan je eigen actie op!

Help mee, steun CliniClowns!

Laat zieke kinderen weer kind zijn

Gun nog meer zieke kinderen bezoek van CliniClowns! Met jouw donatie maak je het mede mogelijk dat CliniClowns nog meer zieke kinderen kan laten lachen, ontspannen en genieten. Help je mee?

Olivier grijnst van oor tot oor

"Zodra Olivier de stem van clown Waldo hoorde, werden zijn ogen groot en brak er een glimlach door die niet meer weg ging. Ik denk dat dit het mooiste en grootste cadeau is geweest dat we Olivier hebben kunnen geven."

Start een goede doelen actie!

Alle goede doelen acties, hoe klein of groot ook, zijn voor ons belangrijk. Met de opbrengsten van jouw actie maak je het mede mogelijk dat CliniClowns nog meer zieke kinderen kan laten lachen, ontspannen en genieten.