×

Makkelijk contact met CliniClowns door Michael wings

Gratis internet aan het bed voor kinderen in ziekenhuizen en andere zorginstellingen: dat is wat Stichting Michael Wings wil. Zo kunnen kinderen makkelijk contact maken met vriendjes, familie en school én bijvoorbeeld met CliniClowns via de CliniClowns App. Wij zijn dan ook erg enthousiast dat de kinderafdeling van het Zuyderland Medisch Centrum in Heerlen door Michael Wings acht laptops met medisch hygiënische toetsenborden en WiFi heeft gekregen.

Het was een feestje in Heerlen bij de overhandiging van de laptops van Michael Wings. Ambassadeurs David Dam en Melissa Janssen, beiden bekend van The Voice of Holland, overhandigden het eerste exemplaar van het systeem aan Dewi Janssen. Zij ligt regelmatig in het ziekenhuis en kan nu gebruik maken van het systeem van de stichting.

Sinds 2016 zijn Michael Wings en CliniClowns partners. Bij de officiële overhandiging waren daarom natuurlijk ook CliniClowns aanwezig, die op hun eigen manier online verbinding legden met de thuisbasis van CliniClowns in Amersfoort. Vanaf nu kunnen kinderen in het Zuyderland ziekenhuis via de verbinding van Michael Wings en de App van CliniClowns leuke momenten beleven met CliniClowns. Bedankt voor het systeem, Stichting Michael Wings!