×

MB1 van V.V. De Meern scoort met collectebussen

Het voetbalteam MB1 van V.V. De Meern in Leidsche Rijn doet op 28 maart en 15 mei mee aan voetbaltoernooien die in het teken staan van goede doelen. Ze halen tijdens dit toernooi onder andere geld op voor CliniClowns. Om er voor te zorgen dat er veel geld opgehaald wordt, steunen zij CliniClowns ook op een andere manier.

Tijdens de weekenden waarin het 1e elftal thuis speelt, worden er namelijk twee collectiebussen in de kantine van V.V. De Meern neergezet. Deze wedstrijden worden altijd druk bezocht. Naast deze collectebussen, laten de meiden van de MB1 zich sponsoren voor elk gemaakt doelpunt.

Meiden van de MB1 heel veel succes met jullie actie en al vast heel erg bedankt voor jullie inzet!

Scoor jij ook voor CliniClowns? Zet dan je eigen actie op!

Help mee, steun CliniClowns!

Laat zieke kinderen weer kind zijn

Gun nog meer zieke kinderen bezoek van CliniClowns! Met jouw donatie maak je het mede mogelijk dat CliniClowns nog meer zieke kinderen kan laten lachen, ontspannen en genieten. Help je mee?

Olivier grijnst van oor tot oor

"Zodra Olivier de stem van clown Waldo hoorde, werden zijn ogen groot en brak er een glimlach door die niet meer weg ging. Ik denk dat dit het mooiste en grootste cadeau is geweest dat we Olivier hebben kunnen geven."

Start een goede doelen actie!

Alle goede doelen acties, hoe klein of groot ook, zijn voor ons belangrijk. Met de opbrengsten van jouw actie maak je het mede mogelijk dat CliniClowns nog meer zieke kinderen kan laten lachen, ontspannen en genieten.