×

Mijn kerstcadeautje aan CliniClowns

Hampshire Hotels wilde CliniClowns tijdens de feestdagen extra ondersteunen. Ze zijn al partner van CliniClowns, maar zetten afgelopen kerst een hele leuke extra actie op!

Direct na Sinterklaas verschenen er CliniClowns-kerstbomen in de lobby’s van de hotels van Hampshire. De bomen waren versierd met rode neuzen en giftkaartjes met een bedrag erop. De gasten van het hotel konden een kaartje uit de boom kiezen met het bedrag dat zij aan CliniClowns willen doneren.

Hampshire Hotels koos er bij deze actie voor om zowel de eigen hotels als de franchise hotels in te zetten. In totaal werd er maar liefst €2.300,- opgehaald!

Hampshire Hotels en alle gasten die gedoneerd hebben, heel erg bedankt voor deze actie en de inzet tijdens deze actie!

Wil jij ook iets voor CliniClowns beteken? Zet dan je eigen actie op!

Help mee, steun CliniClowns!

Laat zieke kinderen weer kind zijn!

Gun nog meer zieke kinderen bezoek van CliniClowns! Met jouw donatie maak je het mede mogelijk dat CliniClowns nog meer zieke kinderen kan laten lachen, ontspannen en genieten. Help je mee?

Meld je aan voor de Neusflits

Doen! Geef je op met je e-mailadres en blijf op de hoogte van het laatste nieuws. Zo lees je meer over het werk van CliniClowns, acties van sponsoren en manieren om CliniClowns te steunen.

Afleiding voor held Reyan

Terwijl hij wacht op zijn operatie die over een paar uur begint, krijgt Reyan bezoek van clowns Stip en Fido. Met een act over SuperReyan die een cape nodig heeft, weten ze de spanning bij Reyan wat te temperen.