×

Molly, Polly & Jackson doneert T-Shirts en Sweaters!

De creatievelingen van ontwerpbureau Molly, Polly & Jackson doneerden deze zomer T-shirts en Sweaters met hun eigen designs! Met de opbrengst zorgen wij ervoor dat zieke en gehandicapte kinderen even kunnen ontspannen.

Na een bezoek aan het CliniClowns College waren ze zo enthousiast dat ze iets terug wilden doen. Dit deden zij door kleding met hun eigen gave designs te doneren, die wij vervolgens konden verkopen. Daarnaast maakten ze speciaal voor ons dit mooie CliniClowns ontwerp!

Weet jij welke CliniClown hier is nagetekend?

Voor de kleintjes is er ook een kleurplaat.

Help mee, steun CliniClowns!

'Ze deed een dansje voor juffrouw Kees bij binnenkomst'

De zevenjarige Kyani heeft diabetes type 1, een ziekte die haal leven veranderde. In het CliniClowns College kreeg ze de volle aandacht van clown Gigi en juffrouw Kees: “Ze werd echt in het zonnetje gezet en had dikke pret! Thuis mag niet alles en in het College mocht alles even.”

Maak meer bezoeken mogelijk!

Gun nog meer zieke kinderen bezoek van CliniClowns! Met jouw donatie maak je het mede mogelijk dat CliniClowns nog meer zieke kinderen kan laten lachen, ontspannen en genieten. Help je mee?

Meld je aan voor de nieuwsbrief

Doen! Geef je op met je e-mailadres en blijf op de hoogte van het laatste nieuws. Zo lees je meer over het werk van CliniClowns, acties van sponsoren en manieren om CliniClowns te steunen.