×

Mooi bedrag van familie Van Esch voor CliniClowns

Op 14 november ontving CliniClowns uit handen van meneer en mevrouw van Esch een mooie cheque. De familie van Esch verzamelde, mede door inbreng van persoonlijke en zakelijke relaties, een prachtig bedrag van 1200 euro voor CliniClowns. Onder het motto “zonder kinderen, geen toekomst” werd de cheque bij het Universitair Medisch Centrum Groningen aan twee CliniClowns gegeven.

De familie is erg betrokken bij CliniClowns en vindt het fijn een mooie bijdrage te kunnen leveren aan het werk van de clowns, zowel voor zieke en gehandicapte kinderen als voor mensen met dementie. Het bedrag werd ingezameld ter ere van het 40-jarig huwelijk van het echtpaar en het einde van het bijna 40-jarig dienstverband van meneer van Esch bij de Kwadrantgroep.

De Kwadrantgroep zet zich onder andere in voor een leefbaarder leven van mensen met dementie en hun mantelzorgers. Vandaar dat de familie van Esch het mooie bedrag graag aan CliniClowns wilde schenken. We bedanken hen voor de prachtige cheque ter waarde van 1200 euro.