×

Mooie donatie van partners Prodin en Eeko

Onlangs mochten we een mooie donatie van maar liefst € 2.775 in ontvangst nemen van Prodin Business Solutions via hun strategische partner Eeko. Zij konden hun samenwerking positief afsluiten met deze donatie. 

Onze partner Eeko

Eeko is dé inzamelaar in Nederland als het gaat om lege cartridges en gebruikte mobiele telefoons. De ingeleverde cartridges en mobieltjes krijgen een tweede leven door deze indien mogelijk te hergebruiken. Mobieltjes die niet meer geschikt zijn voor hergebruik, worden vershredderd. Hierbij worden de grondstoffen gescheiden, waardoor deze hergebruikt kunnen worden. Cartridges die niet hergebruikt kunnen worden, gaan naar verbrandingsovens waardoor Eeko 185 huishoudens in Nederland kan voorzien van energie.

De opbrengst van de ingeleverde cartridges en mobiele telefoons wordt gedoneerd aan charitatieve organisaties. Op dit moment werkt Eeko samen met CliniClowns en vele andere goede doelen.

Beide partijen bedankt voor dit mooie bedrag!

Help mee, steun CliniClowns!

Maak bezoeken mogelijk!

Gun nog meer zieke kinderen bezoek van CliniClowns! Met jouw donatie maak je het mede mogelijk dat CliniClowns nog meer zieke kinderen kan laten lachen, ontspannen en genieten. Help je mee?

Meld je aan voor de Neusflits

Doen! Geef je op met je e-mailadres en blijf op de hoogte van het laatste nieuws. Zo lees je meer over het werk van CliniClowns, acties van sponsoren en manieren om CliniClowns te steunen.

Olivier grijnst van oor tot oor

"Zodra Olivier de stem van clown Waldo hoorde, werden zijn ogen groot en brak er een glimlach door die niet meer weg ging. Ik denk dat dit het mooiste en grootste cadeau is geweest dat we Olivier hebben kunnen geven."